May 11, 2013

I had to phone someone so I picked on you



Yo! Har netop været i London. For første gang siden jeg flyttede derfra. Tiden flyver.

Anywayz - folk spørger ofte til byens mest oplevelsesværdige oplevelser. Her kommer et par billeder fra sidste weekends foretagender, som samtidigt er nogle af de ting, jeg holder allermest af at bruge min tid på i London (forudsat at du allerede er rundt om en pub og en pint efter hvert eneste ærinde – this is not a tourist thing, this is a London thing).

Nummer ét: Tag på museum! Der er gratis entré på alle byens største på nær til nogle af særudstillingerne, men der skulle altså være nok free stuff til at holde dig beskæftiget i et uoverskueligt antal dage.

Mine yndlinge er TATE Modern (Southbank) og V&A (South Kensington). Denne gang var jeg omkring sidstnævnte, for at se den omtalte David Bowie-udstilling. Dørene blev første gang slået op for godt og vel halvanden måned siden, og alligevel var der forud for billetsalget en hundrede meter lang kø - femogfuckingfyrre minutter i tidsregning, men det var det hele værd! En kolossal fremvisning, som byder på et virvar af kladder og skitser, billeder og fortællinger, kostumer og crazy installationer. Go see it before August 11th!

Det var forbudt at tage billeder under udstillingen (jeg gjorde selvfølgelig forsøget, men…), så i må nøjes med denne google-brik:


























Nummer to: Tag på marked! Magien sker om lørdagen og i særdeleshed om søndagen, og alene af dén grund har søndag altid været min yndlingsugedag i London.

Her er et par eller tre, som du kan finde i East:

Brick Lane - lørdag eller søndag. Gør et vintage-fund og snus lidt til de utallige madstande, hvor de ikke er blege for at lange smagsprøver over disken. Du kommer hverken omkring den fantastiske stemning eller en helvedes masse mennesker.

Broadway - lørdag. Masser af øko-hipster-vibes og friske madvarer. Nyd dine indkøb i London Fields, som ligger for enden af gaden. Glem ikke at smutte omkring Artwords Bookshop, som har alverdens bøger og magasiner indenfor kunst og design. Du finder den midt på Broadway.


























Columbia Rd. Flower Market på en søndag. Er nemt at finde, fordi blomsterbuketbærende mennesker simpelthen udvandrer i alle retninger fra denne gade. Og så dufter der fantastisk! Pictures below.









































...Og så at nyde dagens sidste timer i førnævnte London Fields. Til smagen af is og dåseøl og lugten af grill (hence the smoke) Mm!



























No comments:

Post a Comment