February 10, 2012

Et kendt ansigt blandt rollespillere


Det er vel godt og vel fem måneder siden Little Mud Slayer, Dirt Rider og Green Mist begav sig afsted til rollespil og rygtet om deres episke oplevelse har spredt sig blandt godtfolket. Stik imod min egen forventning, vakte historien faktisk også begejstring hos landets garvede rollespillere - Ja, de tre orker har efterhånden opnået noget lignende cult-status i rollespilsmijøet! Og hvis du keder dig og har lyst til at læse et par reaktioner fra de... skal vi sige lidt mere erfarne rollespillere, så kan det gøres HER.

Men for nu at springe til sagen: For et par måneder siden blev jeg kontaktet af Claus Raasted, som er chefredaktør på det nationale rollespilsmagasin 
ROLLE|SPIL, og det resulterede i, at man i årets første udgave af magasinet, som udkom i papirform d. 1 februar kunne genlæse første del af historien om de tre orker. Men er du ikke en af de heldige læsere, der har abonnement på ROLLE|SPIL, så får du her chancen for at læse bladet i en digitaludgave, som du finder >> HER << (side 14)

Good lolz!

Næste udgave af ROLLE|SPIL udkommer d. 1 april. Bestil det før din nabo HER!




No comments:

Post a Comment